Få et godt tilbud på din næste flytning!
Ring mig op

Erhverv

Professionel erhvervsflytning

Med Jysk Flyttefirma som jeres flyttepartner er I sikret, at flytningen gennemføres uden forhindringer og så effektivt som muligt. Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for flytning for virksomheder og vores klare vision er, at blive jeres foretrukne flyttefirma til erhvervsflytninger. Vi har markedets laveste priser selvom arbejdet er udført professionelt.

Hvorfor vælge os

  • Vi skræddersyr kvalitetssikrede løsninger så de passer perfekt til jeres ønsker og behov
  • Vi tager gerne ansvaret for detaljeret planlægning samt udførelse og får dig trygt fra A til B
  • Vi forsøger løbende at reducere vores miljøbelastning i alle vores aktiviteter
  • Vores flyttemænd er håndplukkede, specialuddannede og erfarne i Erhvervsflytninger
  • Vi holder hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav
  • Vi udarbejder tidsplan og vejledninger til brug for medarbejderne
  • Vi sørger for flyttekasser, labels, indpakningsmateriale osv.
  • Vi har kvalitet, fleksibilitet samt effektiv flytning til tiden i højsædet
  • Vi gør vores bedste for at sikre vores kunder service i verdensklasse

Effektiv erhvervsflytning

Vi tilbyder alt fra transport af virksomhedens inventar til samlede Totalløsninger, hvor vi kan tage ansvaret for alle opgaver. Om det er interne omrokeringer, flytning af enkelte kontorer eller flytning af komplette kontordomiciler og produktionsvirksomheder. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi har stor erfaring og udfører næsten alle opgaver, der opstår omkring en erhvervsflytning. Vi kan stå for alt, lige fra nedpakning og demontering, samt efterfølgende udpakning og genmontering. Om der skal udføres hovedrengøring, males, bortskaffes affald, tilsluttes nyt serverrum eller flyttes et pengeskab, så står vi klar til at tage ansvaret for det, i har brug for. Vi arbejder effektivt og gør flytningen så overkommelig en opgave som muligt, så i kan genoptage arbejdet i virksomhedens nye lokaler hurtigst muligt.

Hvordan

Når i kontakter os for et tilbud, arrangerer vi en besigtigelse for at inspicere opgaven. Her vil vores konsulent rådgive og vejlede med hensyn til de forskellige muligheder vi kan tilbyde. I samarbejde med jeres virksomhed planlægges flytteprocessen omhyggeligt. I modtager derefter et skriftligt tilbud, med relevante forsikringer, så i kender prisen på forhånd. Der udarbejdes en tidsplan og tilknyttes en projektleder til jeres virksomhed, som følger jer gennem hele forløbet, samt altid sikrer jer den optimale løsning og sørger for at alle aftaler bliver overholdt.
Udfyld vores kontaktformular i dag og modtag en fast flyttepris på din erhvervsflytning. Du er også velkommen til at ringe til os med det samme på telefon 60576060 for at aftale nærmere, så vi sammen kan gennemgå din erhvervsflytning og give professionel vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste flytning.

Ønsker I at undgå, at flytningen forstyrrer medarbejderne og jeres rutiner, klarer vi gerne flytningen i en weekend eller udenfor åbningstid. Vi har bilerne, mandskabet og lysten til at gøre lige netop jeres flytning til en succes.

Flyttekasser

Vi tilbyder naturligvis levering af flyttekasser, pakkevejledninger, farveplaner, bobleplast, bølgepap, flyttetæpper, pakketape, pakkesnor, pakkevejledninger, labels, markeringstuscher, hobbykniv og andet tilbehør.

Akut flytning

Akut behov udenfor åbningstid tilbydes kun i Århus og omegn.

Har du har en nødsituation, der kræver flytteassistance udenfor åbningstid, kan vi kontaktes hele døgnet. Husk altid at begynde din SMS med AKUT efterfulgt af mellemrum og derefter beskriv problemet, så udførligt som muligt. Du vil kort herefter blive kontaktet telefonisk af vores servicecenter. Hver opmærksom på at der ved akutopgaver, bliver opkrævet et opstartsgebyr afhængig af opgaven. Brug kun dette ved uopsættelige opgaver udenfor åbningstid!

Service udover selve flytningen

En erhvervsflytning er en ressourcekrævende proces og under en flytning er der mange opgaver, udover selve flytningen, man skal tage sig af. Tiden er knap og det kan være uoverskueligt at få ordnet det hele.
Vi har stor erfaring og udfører næsten alle opgaver, der opstår omkring en flytning. Vi står klar til at tage ansvaret for det, du har brug for - om der skal rengøres, males, køres på lossepladsen, tilsluttes hæve- sænkeborde eller flyttes et saltvands aquarium. Vi gør din flytning så overkommelig som muligt, så du kan bruge din tid på det, som er vigtigt.
Derfor tilbyder vi også RengøringserviceHandymanserviceSpecialserviceOpbevaringDødsbo.
Vi tilbyder naturligvis flytninger i hele Danmark, men da vores priser er så attraktive, bruger mange os fast til deres ugentlige Rengøring og HandymanService. 

Faste ordninger kan aftales i følgende byer: Århus, Åbyhøj, Risskov, Viby, Højbjerg, Skåde, Hørning, Odder, Hadsten, Tilst, Ebeltoft, Rønde, Sabro, Lystrup, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Randers.

 

Book tid nu og få et tilbud inden for 12 timer

RING TIL OS60576060
og hør nærmere, eller UDFYLD kontaktformularen
så kontakter vi dig.
Husk vi har altid
MARKEDETS LAVESTE PRISER
på en hurtigt, effektiv og professionel flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste opgave !

"Jeg har de seneste 3 år flyttet to gange.
Senest fra Horsens til Aarhus, hvor jeg valgte Jyskflyttefirma.
Hele forløbet er håndteret professioneltmed gode råd og god service.
Vi er ovenud tilfredse med den service Jyskflyttefirma har ydet.
Vi giver vores varmeste anbefalinger."

Hilsen Sofie Hansen, Aarhus V.

"Helt igennem den bedste flytteoplevelse.
Vi bestilte flytningen med kort varsel kun 2 dage før og alligevel sørgede, den søde flyttekonsulent for, at det lykkedes og også til en billig pris … Klasse 🙂 Så effektive og dygtige flyttemænd skal man lede langt efter.
Max stjerner fra os 🙂"

Stine og Valdemar Lykke, Viby J

"Havde fået anbefalet Jyskflyttefirma og de levede 100% op til forventningerne.
Vi flyttede fra København til Århus. Fik en super professionel behandling fra starten til slut.
Flyttemændene var effektive, passede godt på vores ting og havde hele tiden et smil på læben.
Klar anbefaling herfra og vil helt sikkert bruge dem igen."

Astrid K. Steffensen, Århus

"Perfekt flytning – Alt som aftalt – Vi har hele vejen igennem følt os tryg og godt behandlet.
Vi flyttede fra Århus C til København. Flyttefolkene var professionelle, seriøse og super effektive.
Tusind tak og de bedste anbefalinger herfra..."

Bente Ladefoged, Rødovre

"Jyskflyttefirma var simpelthen så fantastiske.
De flyttede for min mor i Aarhus syd i går. De var super søde og imødekommende. Alle aftaler blev overholdt og lidt mere til.
De havde heller ikke noget imod med at hjælpe med, at få tingende til at stå helt rigtigt. God service hele vejen igennem"

Otto Munk Andersen, Tranbjerg.

"Dygtige, rare og hårdtarbejdende folk.
Fik en god pris på flytning lokalt i Århus inklusiv hovedrengøring af min gamle bolig. Alt gik som smurt, de kom til aftalt tid, mit indbo kom sikkert frem og rengøringen af min gamle lejlighed var perfekt.
Jyskflyttefirma kan kun anbefales til andre"

Hilsen Rigmor Ulriksen, Tilst

"Professionel flytning i Århus.
Jyskflyttefirma flyttede for os i dag. De tog sig godt af vores ting og vi følte os i trygge hænder, det var en fornøjelse. Flyttemændene var søde, rare og høflige. Jeg tildeler dem fem stjerner.
Det kunne simpelthen ikke gøres bedre"

Verner Rasmussen, Århus N