Få et godt tilbud på din næste flytning!
Ring mig op

Om os

Hvem er vi

JyskFlyttefirma blev stiftet i Århus. Idégrundlaget har fra starten været at drive en flyttevirksomhed, der tilbyder kvalitetsflytninger, relaterede serviceydelser og meget meget mere, både bedre og billigere end konkurrenterne.
JyskFlyttefirma har sammensat et professionelt team af engagerede, ansvarlige og serviceorienterede medarbejdere, som har fokus på at leve op til firmaets krav på kvalitet og effektivitet. Der bliver altid holdt et skarpt øje med alle flytninger.

Det står vi for

Vores klare målsætning er, at være effektive og pålidelige gennem planlægningen og udførelsen af hver eneste flytning.
Vi er kendte for vores fart og vores kunder gentager igen og igen at vores flyttemænd er meget effektive og hurtige. Samtidigt sørger vi for en yderst kompetent behandling af dine ejendele og går aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden tværtimod. Det er vores politik jævnligt, at evaluere risici i alle arbejdsopgaver. Du kan altid regne med os, vi er det sikre valg.

Hvad kan vi

Under en flytning er tiden knap og det kan være uoverskueligt at få ordnet det hele. Vi vil gøre det så nemt som muligt for vores kunder og tilbyder at udføre næsten alle opgaver, der kan opstå omkring en flytning. Vi kan tage ansvaret og hjælpe dig med præcis det, du har brug for, lige fra Rengøringservice, Handymanservice, Specialservice, Dødsboservice til Opbevaring og alt til markeds laveste priser. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste oplevelse og samler udelukkende på glade og tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen.

Om vores flyttemænd

Vi har nogen af de bedste professionelle flyttemænd der findes. De er håndplukkede, kompetente og oplært efter alle kunstens regler. De er altid smilende, hjælpsomme og servicemindede og samtidigt meget hurtige og effektive. Vi ved med erfaring fra vores daglige udfordringer, at hver eneste flytning er unik og vi er meget gode til at finde alternative løsninger, når det kræves. Med vores flyttemænd kan du være sikker på, at dit indbo er i trygge hænder på vej fra A til B. Vi er kvalitetsbevidste fagfolk og vægter samarbejde med kunderne enormt højt og nøgleordene for vores flyttemænd er tillid, ansvarlighed og effektivitet.

Omtanke for Miljøet

Vi er en miljøbevidst virksomhed og tager aktivt et ansvar for, at reducere vores påvirkninger i det globale miljø i alle aktiviteter som udføres. Vi lægger stor vægt på miljøstyring og gør vort bedste for at efterleve ”Renere teknologi” princippet. Det gælder lige fra at have miljøvenlige biler til svanemærkede rengøringsmidler. Har vi for eksempel en opgave der kræver bortskaffelse af indbo, så vil vi forsøge at genbruge indboet ved at give det til velgørenheds organisationer, fremfor at få det destrueret.
Det skader ikke at tænke lidt grønnere.

Book tid nu og få et tilbud inden for 12 timer

RING TIL OS60576060
og hør nærmere, eller UDFYLD kontaktformularen
så kontakter vi dig.
Husk vi har altid
MARKEDETS LAVESTE PRISER
på en hurtigt, effektiv og professionel flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste opgave !

"Jeg har de seneste 3 år flyttet to gange.
Senest fra Horsens til Aarhus, hvor jeg valgte Jyskflyttefirma.
Hele forløbet er håndteret professioneltmed gode råd og god service.
Vi er ovenud tilfredse med den service Jyskflyttefirma har ydet.
Vi giver vores varmeste anbefalinger."

Hilsen Sofie Hansen, Aarhus V.

"Helt igennem den bedste flytteoplevelse.
Vi bestilte flytningen med kort varsel kun 2 dage før og alligevel sørgede, den søde flyttekonsulent for, at det lykkedes og også til en billig pris … Klasse 🙂 Så effektive og dygtige flyttemænd skal man lede langt efter.
Max stjerner fra os 🙂"

Stine og Valdemar Lykke, Viby J

"Havde fået anbefalet Jyskflyttefirma og de levede 100% op til forventningerne.
Vi flyttede fra København til Århus. Fik en super professionel behandling fra starten til slut.
Flyttemændene var effektive, passede godt på vores ting og havde hele tiden et smil på læben.
Klar anbefaling herfra og vil helt sikkert bruge dem igen."

Astrid K. Steffensen, Århus

"Perfekt flytning – Alt som aftalt – Vi har hele vejen igennem følt os tryg og godt behandlet.
Vi flyttede fra Århus C til København. Flyttefolkene var professionelle, seriøse og super effektive.
Tusind tak og de bedste anbefalinger herfra..."

Bente Ladefoged, Rødovre

"Jyskflyttefirma var simpelthen så fantastiske.
De flyttede for min mor i Aarhus syd i går. De var super søde og imødekommende. Alle aftaler blev overholdt og lidt mere til.
De havde heller ikke noget imod med at hjælpe med, at få tingende til at stå helt rigtigt. God service hele vejen igennem"

Otto Munk Andersen, Tranbjerg.

"Dygtige, rare og hårdtarbejdende folk.
Fik en god pris på flytning lokalt i Århus inklusiv hovedrengøring af min gamle bolig. Alt gik som smurt, de kom til aftalt tid, mit indbo kom sikkert frem og rengøringen af min gamle lejlighed var perfekt.
Jyskflyttefirma kan kun anbefales til andre"

Hilsen Rigmor Ulriksen, Tilst

"Professionel flytning i Århus.
Jyskflyttefirma flyttede for os i dag. De tog sig godt af vores ting og vi følte os i trygge hænder, det var en fornøjelse. Flyttemændene var søde, rare og høflige. Jeg tildeler dem fem stjerner.
Det kunne simpelthen ikke gøres bedre"

Verner Rasmussen, Århus N