Få et godt tilbud på din næste flytning!
Ring mig op

Gode råd

Pak alt i Flyttekasser

Kasser, kasser og atter kasser. Pak så vidt muligt alt systematisk i flyttekasser. Uanset om der er tale om sofapuder, bordlamper, pynteting eller strygejern. Det gør at alle dine ejendele og dit værdifulde inventar, som minimum er beskyttet af kassen. Brug kun plasticsække hvis andet ikke er muligt. Det gør flytningen både nemmere, hurtigere og mere overskuelig, at pakke tingene ud i den nye bolig.

Gode råd omkring pakning

 • Undgå at blande typerne af effekter. Pak køkkenting i en kasse for sig, stueting i en anden kasse og soveværelseting i en anden kasse for sig osv.
 • Skriv gerne på malertape, som du klistrer på flyttekasserne. Navngiv og opdel dine flyttekasser, fx Køkkenbestik og Køkkengryder osv. Dette vil gøre udpakningen markant lettere og vil i sidste ende spare dig meget tid og besvær, når du står i din nye bolig med massevis af flyttekasser. Samtidigt kan du gøre opmærksom på, at visse kasser skal bæres og løftes mere omhyggeligt end andre. Skriv evt. ”forsigtig” med rød markeringstusch.
 • Sørg for at fylde kasserne godt op, med de tungeste ting fx bøger i bunden og nogle lette ting fx puder øverst. Fylder du kasser så meget som muligt, er de nemmere at stable under flytningen. Dog skal kassen kunne nemt foldes i toppen. Sagt på en anden måde: Fyld flyttekassen helt til toppen så den kan lukkes, uden at blive for tung. En fyldt flyttekasse må ikke veje mere end 20 kg.
 • Ringbind - papirmaterialer må som hovedregel ikke fylde mere end halvdelen af den samlede plads i kassen. Stil dem oprejst i ét lag og fyld op med lette ting øverst.
 • Dine kølefødevarer og frostvarer skal pakkes i køletasker og frostposer med køleelementer. Pak dem i sidste øjeblik, da de så holder sig mest friske. Ikke-kølefødevarer der er åbne, fx en pose mel, bør kommes i plastikposer, der kan lukkes, før de kommes i flyttekasser.
 • Dyner, puder, tæpper og andre bløde genstande bør pakkes til sidst, da de undervejs i pakkeprocessen kan bruges til at pakke omkring skrøbelige ting i flyttekasserne.
 • TV, stereoanlæg og lign. Haves originalemballagen er det langt den bedste og mest sikre måde at transportere dem på.
  Ellers er det en god ide at pakke dem godt ind i bobleplast og derefter i flyttekasser.
  Pak ledninger og kabler sammen med apparaterne, så de ikke bliver væk.
 • Små billeder pakkes ind i bølgeplast hver for sig og sættes en kasse. Fyld ud med klude, puder, tøj eller lignende.
 • Porcelæn og glas: Pak glas og porcelæn ind hver for sig i silkepapir, aviser, klude, sengetøj, håndklæder, viskestykker og lignende. Fyld tomrum i kassen med bobleplast, aviser eller klude.
  Det er vigtigt, at du ikke fylder flyttekassen helt op. Gør du det, kan du risikere at porcelænet trykkes i stykker når kasserne stables.
  Porcelæn er også tungt - igen er det vigtigt at huske, at flyttekassen senere skal løftes.
  Det er en god ide at flyttekasser med skrøbeligt indhold altid er tydeligt mærket.
  Specielt for glas: Den billigste metode er, som med porcelænet, at pakke hvert enkelt ind i avispapir for at beskytte det. Men du kan også købe glasindsatser hos Jysk Flyttefirmaer. Dette er en vejledning og skulle noget være beskadiget efter at have fulgt vejledningen tager Jysk Flyttefirma ikke ansvar for dette.
 • Totalservice - Jysk Flyttefirma har professionelle flyttemænd, som er eksperter i at pakke. Hvis du bestiller Totalservice, tager vi alt ansvaret og garanterer, at alt bliver leveret sikkert og trygt frem. Det gør vi ved vores flyttemænd selv pakker alt forsvarligt ned, samt pakke det ud og lægge det på plads i den nye bolig. Så er flytningen med garanti udført forsvarligt og skulle noget mod forventning være beskadiget, har vi en forsikring der tager sig af dette.
 • Jysk Flyttefirma tilbyder naturligvis levering af flyttekasser, pakkevejledninger, farveplaner, bobleplast, bølgepap, flyttetæpper, pakketape, pakkesnor, pakkevejledninger, labels, Tuschpen, hobbykniv og andet tilbehør.
 • Vi anbefaler vores kunder at bestille mad udefra på flyttedagen.
 • Et godt råd er at bruge rigeligt af bølgeplast, bølgepap og flyttekasser.
 • Flyttekasser må ikke opbevares i fugtige rum. Dette gælder også kælderrum, loftrum, trappeopgange og lignende.
 • Vær opmærksom på at pakke alt der kan komme ned i en flyttekasse. Dvs. småting, dimser, dåser, æsker, løse lampeskærme, små lamper, plasticposer, løse skuffer, små hylder, små skamler, symaskiner, mikrobølgeovne, små højtalere, billeder, sofahynder, små hylder, skal komme i en flyttekasse. Så er flyttegodset, bedre beskyttet og bliver heller ikke væk.

Hvem skal have din adresseændring

Folkeregisteret (Husk NemID) – Arbejdsgiver – Læge – Tandlæge - Forsyningsselskaber (El, Vand, varme, husk at aflæse og tag gerne et billede med måler nr.) –Telefon, Tv og Internetleverandør – Forsikringsfirma (Få evt. et tilbud fra et andet forsikringsselskab) - Fritidsklubber – Børnehaver.

Gør det nemmere

En flytning er en ressourcekrævende proces hvori der er mange opgaver man skal tage sig af, udover selve flytningen. Tiden er knap og det kan være uoverskueligt at få ordnet det hele.

I Jysk Flyttefirma har vi stor erfaring og udfører næsten alle opgaver, der opstår omkring en flytning. Vi står klar til, at tage ansvaret for det, du har brug for, om der skal rengøres, males, køres på lossepladsen, tilsluttes vaskemaskiner eller flyttes et saltvands aquarium. Vi hjælper dig, med at gøre flytningen så overkommelig som muligt, så du kan bruge din tid på det, som er vigtigt. Vil du vide mere om Hovedrengøring eller Flytterengøring så klik her.

 

Book tid nu og få et tilbud inden for 12 timer

RING TIL OS60576060
og hør nærmere, eller UDFYLD kontaktformularen
så kontakter vi dig.
Husk vi har altid
MARKEDETS LAVESTE PRISER
på en hurtigt, effektiv og professionel flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste opgave !

"Jeg har de seneste 3 år flyttet to gange.
Senest fra Horsens til Aarhus, hvor jeg valgte Jyskflyttefirma.
Hele forløbet er håndteret professioneltmed gode råd og god service.
Vi er ovenud tilfredse med den service Jyskflyttefirma har ydet.
Vi giver vores varmeste anbefalinger."

Hilsen Sofie Hansen, Aarhus V.

"Helt igennem den bedste flytteoplevelse.
Vi bestilte flytningen med kort varsel kun 2 dage før og alligevel sørgede, den søde flyttekonsulent for, at det lykkedes og også til en billig pris … Klasse 🙂 Så effektive og dygtige flyttemænd skal man lede langt efter.
Max stjerner fra os 🙂"

Stine og Valdemar Lykke, Viby J

"Havde fået anbefalet Jyskflyttefirma og de levede 100% op til forventningerne.
Vi flyttede fra København til Århus. Fik en super professionel behandling fra starten til slut.
Flyttemændene var effektive, passede godt på vores ting og havde hele tiden et smil på læben.
Klar anbefaling herfra og vil helt sikkert bruge dem igen."

Astrid K. Steffensen, Århus

"Perfekt flytning – Alt som aftalt – Vi har hele vejen igennem følt os tryg og godt behandlet.
Vi flyttede fra Århus C til København. Flyttefolkene var professionelle, seriøse og super effektive.
Tusind tak og de bedste anbefalinger herfra..."

Bente Ladefoged, Rødovre

"Jyskflyttefirma var simpelthen så fantastiske.
De flyttede for min mor i Aarhus syd i går. De var super søde og imødekommende. Alle aftaler blev overholdt og lidt mere til.
De havde heller ikke noget imod med at hjælpe med, at få tingende til at stå helt rigtigt. God service hele vejen igennem"

Otto Munk Andersen, Tranbjerg.

"Dygtige, rare og hårdtarbejdende folk.
Fik en god pris på flytning lokalt i Århus inklusiv hovedrengøring af min gamle bolig. Alt gik som smurt, de kom til aftalt tid, mit indbo kom sikkert frem og rengøringen af min gamle lejlighed var perfekt.
Jyskflyttefirma kan kun anbefales til andre"

Hilsen Rigmor Ulriksen, Tilst

"Professionel flytning i Århus.
Jyskflyttefirma flyttede for os i dag. De tog sig godt af vores ting og vi følte os i trygge hænder, det var en fornøjelse. Flyttemændene var søde, rare og høflige. Jeg tildeler dem fem stjerner.
Det kunne simpelthen ikke gøres bedre"

Verner Rasmussen, Århus N