Få et godt tilbud på din næste flytning!
Ring mig op

Vi tilbyder

Rengøringservice

Vi tilbyder billig rengøring. Vores dygtige medarbejdere har den rette erfaring, samt kompetencer med rengøring og sørger altid for et flot resultat. Vi tilbyder FlytteRengøring som færdige pakker eller som en skræddersyet løsning som passer til dine ønsker og behov. Faste aftaler på rengøring kan laves i Århus og omegn. Se priser og mere her.

Handymanservice

Du kan få lige hvad du har brug for med Handymanservice. Om det er montering af møbler, lamper eller vaskemaskinen - nedpakning og udpakning af dit indbo - maling af lejligheden eller udskiftning af trægulvet - udluftning af radiatoren eller ophængning af flad skærmen - tømning af en fyldt kælder eller bortkørsel af affald osv. Vi er meget fleksible og løser alle opgaver hurtigt. For os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille. Vi står klar til at hjælpe dig med det hele. Se priser og mere her.

Specialservice

Skal du have transporteret tunge, værdifulde og svært håndterbare effekter sikkert frem, er du i trygge hænder hos Jysk Flyttefirma. Om det er et 7000 kg tungt pengeskab, et Steinway flygel, store statuer eller poolborde, så har vi den rette erfaring og ekspertise. Se mere her.

Opbevaring

Er der behov for sikker opbevaring eller opmagasinering af inventar, arkiv, ejendele eller andet tilbydes tryg og sikker opbevaring i opvarmet lagerhotel. Du kan nemt og billigt leje et depotrum eller en container til kortere eller længere opbevaring. Vores lagerfaciliteter er opvarmede, overvågede og du har adgang 365 dage om året. Se priser og mere her.

Dødsbo

Står du med afviklingen af et dødsbo, er vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Alt kan overlades urørt til os. Vi gennemgår og vurderer dødsboet og du får et uforpligtende tilbud med det samme. Effekter der har affektionsværdi beholdes, resten sælges, doneres til velgørenhed eller bortskaffes på miljørigtig vis. Vi tager ansvaret for rydningen af dødsboet og sikrer dig det bedst mulige resultat. Se priser og mere her.

Vi tilbyder naturligvis flytninger i hele Danmark, men da vores priser er så attraktive, bruger mange virksomheder os fast til deres ugentlige Rengøring og HandymanService.

Book tid nu og få et tilbud inden for 12 timer

RING TIL OS60576060
og hør nærmere, eller UDFYLD kontaktformularen
så kontakter vi dig.
Husk vi har altid
MARKEDETS LAVESTE PRISER
på en hurtigt, effektiv og professionel flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste opgave !

"Jeg har de seneste 3 år flyttet to gange.
Senest fra Horsens til Aarhus, hvor jeg valgte Jyskflyttefirma.
Hele forløbet er håndteret professioneltmed gode råd og god service.
Vi er ovenud tilfredse med den service Jyskflyttefirma har ydet.
Vi giver vores varmeste anbefalinger."

Hilsen Sofie Hansen, Aarhus V.

"Helt igennem den bedste flytteoplevelse.
Vi bestilte flytningen med kort varsel kun 2 dage før og alligevel sørgede, den søde flyttekonsulent for, at det lykkedes og også til en billig pris … Klasse 🙂 Så effektive og dygtige flyttemænd skal man lede langt efter.
Max stjerner fra os 🙂"

Stine og Valdemar Lykke, Viby J

"Havde fået anbefalet Jyskflyttefirma og de levede 100% op til forventningerne.
Vi flyttede fra København til Århus. Fik en super professionel behandling fra starten til slut.
Flyttemændene var effektive, passede godt på vores ting og havde hele tiden et smil på læben.
Klar anbefaling herfra og vil helt sikkert bruge dem igen."

Astrid K. Steffensen, Århus

"Perfekt flytning – Alt som aftalt – Vi har hele vejen igennem følt os tryg og godt behandlet.
Vi flyttede fra Århus C til København. Flyttefolkene var professionelle, seriøse og super effektive.
Tusind tak og de bedste anbefalinger herfra..."

Bente Ladefoged, Rødovre

"Jyskflyttefirma var simpelthen så fantastiske.
De flyttede for min mor i Aarhus syd i går. De var super søde og imødekommende. Alle aftaler blev overholdt og lidt mere til.
De havde heller ikke noget imod med at hjælpe med, at få tingende til at stå helt rigtigt. God service hele vejen igennem"

Otto Munk Andersen, Tranbjerg.

"Dygtige, rare og hårdtarbejdende folk.
Fik en god pris på flytning lokalt i Århus inklusiv hovedrengøring af min gamle bolig. Alt gik som smurt, de kom til aftalt tid, mit indbo kom sikkert frem og rengøringen af min gamle lejlighed var perfekt.
Jyskflyttefirma kan kun anbefales til andre"

Hilsen Rigmor Ulriksen, Tilst

"Professionel flytning i Århus.
Jyskflyttefirma flyttede for os i dag. De tog sig godt af vores ting og vi følte os i trygge hænder, det var en fornøjelse. Flyttemændene var søde, rare og høflige. Jeg tildeler dem fem stjerner.
Det kunne simpelthen ikke gøres bedre"

Verner Rasmussen, Århus N