Få et godt tilbud på din næste flytning!
Ring mig op

Dødsbo

Dødsbo

Står du med afviklingen af et dødsbo, er vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage.
Alt kan overlades urørt til os.
Vi gennemgår og vurderer dødsboet og du får et uforpligtende tilbud med det samme. Effekter der har affektionsværdi beholdes og kan transporteres til de efterladte. Resten sælges, doneres til velgørenhed eller bortskaffes på miljørigtig vis. Vi tager ansvaret for rydningen af dødsboet og sikrer dig det bedst mulige resultat.

Professionel rydning af dødsbo i Århus og omegn.

Det er ofte en hård og meget følelsesladet tid man går igennem når man står overfor et dødsfald af et nært familiemedlem. Der kan være mange minder og følelser involveret. Der skal tages beslutninger om hvad der skal ske med tømning af dødsboet i boligen, indboet, billeder og andre effekter.
Jyskflyttefirma forstår vigtigheden i at håndtere alle effekter med stor respekt og professionalisme for de efterladte.
Sorg bliver håndteret forskelligt og jyskflyttefirma har vi stor erfaring og gør altid vores bedste for at imødekomme de efterladtes ønsker og behov. Hvis ønsket kan effekter leveres til kirkens korshær eller lignende så andre kan få gavn af dem. Der sorteres hvor man naturligvis altid tænker på miljøet og vi prøver altid at være flexible som muligt.

Slip for bekymringerne

Hvis det ønskes, tilbyder vi TotalFlyt 
i håndteringen af dødsboet. Så overlades alt til os og vi sørger for, at alle dine ønsker bliver opfyldt. Her pakker vi og transporterer den del af boet, som ønskes beholdt og leverer det til de efterladte. Den del af boet, der kan sælges bliver solgt til den højest mulige pris. Når alle tingene er ryddet fra kælder til kvist, udføres hovedrengøring. Er der særlig kraftige lugtgener, anbefaler vi at få udført en grundig desinficering af boligen, samt få bortskaffet gulvtæpper og gardiner eller få dem renset. Eventuelle hjælpemidler returneres til kommunen. Papirer og private fotos destrueres, hvis de ikke ønskes udtaget. Forbrugsmålerne el, vand og varme bliver aflæst, samt videresendt til værkerne. Er der en have der skal ordnes, sørger vi også for dette. Uanset hvad der kræves, sørger vi for, at boligen fremstår så præsentabelt som muligt, når vi har afsluttet opgaven.

Hvordan

Når du kontakter os for et tilbud, arrangerer vi en gratis besigtigelse af dit dødsbo, for at inspicere opgaven. Her vil vores erfarne konsulenter vejlede dig, med hensyn til de forskellige muligheder vi kan tilbyde, samt give dig gratis råd og vejledning. 
Sammen med dig planlægges håndteringen af dødsboet, så den passer til dine ønsker og behov. Du modtager derefter et skriftligt tilbud, med relevante forsikringer, så du kender prisen på forhånd. Vi har markedets laveste priser, selvom arbejdet er udført professionelt.

Udfyld vores kontaktformular i dag og modtag en fast pris på håndtering af dit dødsbo. Du er også velkommen til at ringe til os med det samme på telefon 60576060
Så vi sammen kan gennemgå sagen og give professionel vejledning.

Hvad koster det

Prisen på at få ryddet et dødsbo beregnes på følgende måde:

Værdien af den arbejdstid, der er forbundet med opgaven, minus værdien er af de effekter vi sælger. Vores konsulent kan ved besigtigelsen hurtigt vurdere dette.

Hvor lang tid tager det

Normalt tager det 1-3 dage, fra vi starter til at opgaven er udført, alt efter boet størrelse og sværhedsgrad.  Ved hasteopgaver, finder vi en hurtig løsning.

Service udover selve dødsboet

En håndtering af et dødsbo er en ressourcekrævende proces, hvori der er mange opgaver man skal tage sig af, udover selve håndtering af boet. Tiden er knap og det kan være uoverskueligt at få ordnet det hele.

Vi har stor erfaring og udfører næsten alle opgaver der opstår omkring et dødsbo.
Vi står klar til at tage ansvaret for det, du har brug for, om der skal rengøres, males, køres på lossepladsen, afmonteres en vaskemaskine eller sælges et saltvands aquarium.
Vi hjælper dig, med at gøre håndteringen af dødsboet, så overkommelig som muligt, så du kan bruge din tid på det, som er vigtigt.

 

Book tid nu og få et tilbud inden for 12 timer

RING TIL OS60576060
og hør nærmere, eller UDFYLD kontaktformularen
så kontakter vi dig.
Husk vi har altid
MARKEDETS LAVESTE PRISER
på en hurtigt, effektiv og professionel flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste opgave !

"Jeg har de seneste 3 år flyttet to gange.
Senest fra Horsens til Aarhus, hvor jeg valgte Jyskflyttefirma.
Hele forløbet er håndteret professioneltmed gode råd og god service.
Vi er ovenud tilfredse med den service Jyskflyttefirma har ydet.
Vi giver vores varmeste anbefalinger."

Hilsen Sofie Hansen, Aarhus V.

"Helt igennem den bedste flytteoplevelse.
Vi bestilte flytningen med kort varsel kun 2 dage før og alligevel sørgede, den søde flyttekonsulent for, at det lykkedes og også til en billig pris … Klasse 🙂 Så effektive og dygtige flyttemænd skal man lede langt efter.
Max stjerner fra os 🙂"

Stine og Valdemar Lykke, Viby J

"Havde fået anbefalet Jyskflyttefirma og de levede 100% op til forventningerne.
Vi flyttede fra København til Århus. Fik en super professionel behandling fra starten til slut.
Flyttemændene var effektive, passede godt på vores ting og havde hele tiden et smil på læben.
Klar anbefaling herfra og vil helt sikkert bruge dem igen."

Astrid K. Steffensen, Århus

"Perfekt flytning – Alt som aftalt – Vi har hele vejen igennem følt os tryg og godt behandlet.
Vi flyttede fra Århus C til København. Flyttefolkene var professionelle, seriøse og super effektive.
Tusind tak og de bedste anbefalinger herfra..."

Bente Ladefoged, Rødovre

"Jyskflyttefirma var simpelthen så fantastiske.
De flyttede for min mor i Aarhus syd i går. De var super søde og imødekommende. Alle aftaler blev overholdt og lidt mere til.
De havde heller ikke noget imod med at hjælpe med, at få tingende til at stå helt rigtigt. God service hele vejen igennem"

Otto Munk Andersen, Tranbjerg.

"Dygtige, rare og hårdtarbejdende folk.
Fik en god pris på flytning lokalt i Århus inklusiv hovedrengøring af min gamle bolig. Alt gik som smurt, de kom til aftalt tid, mit indbo kom sikkert frem og rengøringen af min gamle lejlighed var perfekt.
Jyskflyttefirma kan kun anbefales til andre"

Hilsen Rigmor Ulriksen, Tilst

"Professionel flytning i Århus.
Jyskflyttefirma flyttede for os i dag. De tog sig godt af vores ting og vi følte os i trygge hænder, det var en fornøjelse. Flyttemændene var søde, rare og høflige. Jeg tildeler dem fem stjerner.
Det kunne simpelthen ikke gøres bedre"

Verner Rasmussen, Århus N